vrijdag 4 januari 2008

Oh, oh, oh onze voetjes

We hebben werkelijk heerlijk geslapen en vooral William was erg blij met een eerste volledige nachtrust sinds eerste kerstdag. Het beloofd weer een prachtige dag te worden en iets minder koud dan gisteren. We zijn lekker gaan ontbijten bij Cheyenne Diner en hebben daarna lekker gewinkeld bij Macy’s. Ik kocht nog even snel een zwarte spijkerbroek want een gewone jeans daar kon ik in dat restaurant dus écht niet mee aankomen. Bill heeft een 11% kortingskaart gehaald bij de klantenservice en dat heeft ons alleen vandaag al zéker $25 opgeleverd.

Snel alle spulletjes afgezet in het hotel, de zwarte broek aangetrokken en gaan lunchen met Suzanne Franks (een collega) en haar man in Ammos. Wij dachten dat het een Grieks restaurant (zie link “lunch” hiernaast) was maar we hebben wel even iets beter gegeten dan een broodje giros. Suzanne moest helaas al snel weer aan het werk maar we hebben nog gezellig nagetafeld met haar man.

Met de metro zijn we daarna naar Bloomingdales gegaan maar daar was nou niet echt iets te vinden. Helaas kon ik niet voor maffe sloffen slagen bij de Disney Store en ook niet voor een leuk verkleedpak voor Gijs (sorry Q). Bij Lords and Taylor heb ik een prachtig pakje gekocht. Verder was het eigenlijk allemaal nét niet wat ik wilde dus als wij volgende week in White Marsh Mall zijn, zal ik wel even wat uitgebreider kijken.

Volledig ingestort wilden we iets gaan drinken bij Champs – de sportsbar van het Sheraton – maar helaas is die tegenwoordig pas om 6 uur open. Dan maar naar een andere bar om iets te drinken maar daar zijn we na een uurtje alweer weggegaan. In de hotelbar hebben we een snelle snack gegeten en nu liggen we naar tv te kijken. Ja, echt waar, de familie Teixeira ligt om 8:45 op vrijdagavond in New York naar tv te kijken en wil eigenlijk al zachtjes gaan luimen. Onze voeten zijn pijnlijk en opgezet en hebben rust nodig. Laten we het er maar op houden dat de buitenlucht ons snelle moe maakt.

Geen opmerkingen: